Koken voor de zintuigen

Creatief vakmanschap

De creatieve ideeën van onze chef Martin Philipse en de beste dagverse producten maken van een bezoek aan restaurant Le Sommet een culinaire belevenis die u niet snel vergeet.

Franse specialiteiten gecombineerd met invloeden uit verschillende landen vormen de inspiratie van onze getalenteerde chefs. Het resultaat zal zelfs een veeleisende fijnproever versteld doen staan. Wij werken met fruit en groente, vlees en vis van de hoogste kwaliteit. We toveren met de beschikbare seizoensproducten.

Koken voor de zintuigen

Creatief vakmanschap

De creatieve ideeën van onze chef Martin Philipse en de beste dagverse producten maken van een bezoek aan restaurant Le Sommet een culinaire belevenis die u niet snel vergeet.

Franse specialiteiten gecombineerd met invloeden uit verschillende landen vormen de inspiratie van onze getalenteerde chefs. Het resultaat zal zelfs een veeleisende fijnproever versteld doen staan. Wij werken met fruit en groente, vlees en vis van de hoogste kwaliteit. We toveren met de beschikbare seizoensproducten.